Over ANNA

Graag heten wij u van harte welkom op website van restaurant ANNA. In 2021 opende restaurant ANNA haar deuren hier in Veendam.
Het pand uit jaar 1880, waar voorheen een bakkerij  was gevestigd, is nu het restaurant waar gastvrijheid en kwaliteit centraal staan.

 

Ons idyllisch gelegen restaurant kijkt uit op het mooie haventje van Veendam. Een fijne plek om ’s zomers de avond door te brengen en te genieten op ons terras, van het eten, het mooie uitzicht en met een beetje geluk de zon die tot in de late uurtjes op ons terras schijnt. Een klein zuchtje wind, de zon hoog aan de hemel en toch in de schaduw dankzij de rij bomen. Een heerlijk speciaal biertje in de hand en een bijpassend borrelplankje op tafel – C’est la vie!

 

Ook ’s winters kunt u binnen optimaal genieten in ons ruime restaurant, die u dankzij haar gezellige inrichting, een knusse en sfeervolle ambiance biedt.
 
ANNA is dé perfecte plek om heerlijk te dineren. Onze uitgebreide menukaart biedt erg veel variatie. Kwaliteit en smaak staan bij ons voorop en daarom werken wij alleen maar met verse producten.

MODERN

GASTVRIJ

BIJZONDER

LEKKER