Als verantwoordelijke en klantgerichte entiteit willen we graag het belang herhalen van goed op de hoogte zijn van de Europese wetgeving die het bestaan van 14 allergenen binnen de horeca erkent. Deze allergenen omvatten gluten (afkomstig van tarwe, rogge, gerst, haver, spelt en kamut), schaaldieren, eieren, vis, pinda’s, soja, melk (inclusief lactose), noten (van 8 verschillende soorten!), selderij, mosterd, sesamzaadjes, sulfieten, lupine en weekdieren. We verzekeren u dat de meeste van deze allergenen niet in onze recepten worden gebruikt. We verzoeken u echter vriendelijk om ons ruim van tevoren op de hoogte te stellen van eventuele dieetbeperkingen of -voorkeuren, zodat ons team aan uw specifieke behoeften kan voldoen. Bovendien willen we benadrukken dat al onze gerechten, behalve soepen, kunnen worden aangepast om glutenvrij en lactosevrij te zijn als dit van tevoren wordt doorgegeven. Helaas kunnen we geen verzoeken achteraf inwilligen vanwege de complexiteit van ons menu. Tot slot willen we u erop wijzen dat onze culinaire bereidingen geen E-nummers bevatten. Desondanks kunnen producten zoals gerookt spek en chorizo deze additieven bevatten.
Ons restaurant is klein begonnen met één missie: om onze culinaire tradities en de seizoenen waarin onze ingrediënten schitteren te eren. Ons team stopt passie in elk detail, creëert warme en uitnodigende ruimtes voor persoonlijke en hoogwaardige service. We blijven streven naar perfectie en onze liefde voor culinaire expertise en gastvrijheid is alleen maar gegroeid in de loop der tijd.
Heerlijke visfilet in krokante korst, geserveerd met warme groente en steakfriet.
Gebakken kipfilet in krokante korst met steakfriet.
Gebakken kipfilet en paprika op spies, geserveerd met warme groenten en steakfriet.
Gebakken biefstukjes en paprika op spies, geserveerd met warme groenten en steakfriet.
Vers gemaakt, geserveerd met brood. Keuze uit diversen soepen uiteraard.
Brood met kruiden boter.
Black tiger gamba's met verse kruiden coulis, pepers en red pearl tomaten.
Gebakken paddenstoelen in kruiden olie en knoflook, geserveerd met brood.
Vers gemaakt, geserveerd met brood. Keuze uit diversen soepen uiteraard.
Diversen koude en warme gerechtjes met landbrood en smeersels. (vanaf 2 pers.)
Brood met kruiden boter en tapenade.
Varkenshaas rosé gebakken met gerookte spek, champignons en uien. Belegd met een zacht gebakken ei. Geserveerd met eenvoudige warme groente en steakfrieten.
Schnitzel van varkenshaas (gepaneerd) geserveerd naturel of met saus naar keuze*, warme groente en steakfrieten. *Keuze uit: Saté saus / Stroganoff saus
Limousin biefstuk, Duroc varkenshaas en kippenborstfilet v/d grill. Hierbij serveren wij eenvoudige warme groenten en steakfrieten.
Kippenborstfilet met paprika op lange pen. Hierbij serveren wij eenvoudige warme groenten, tzaziki en steakfrieten.
Reepjes vegan kip gebakken met ui, champignons en kruiden coulis, afgeblust met een roomsaus. Hierbij serveren we aardappel gratin, uitgebreide groente garnituur en steak friet.
Gebakken kaas in krokante jasje vergezeld met diversen roergebakken groenten en steakfrieten.
Onze gerechten zijn samengesteld uit lokale, seizoensgebonden en biologische producten. Wij serveren vegetarische gerechten met een perfecte bereiding en een uitgebreid smakenpalet. Ons menu biedt gezonde en heerlijke keuzes voor elke smaak. Door te kiezen voor streekproducten, dragen wij niet alleen bij aan duurzaamheid, maar ondersteunen wij ook lokale gemeenschappen en boeren. Onze focus ligt op het bereiden van gerechten van goede kwaliteit waarbij we gebruik maken van verse ingrediënten zonder kunstmatige toevoegingen. Wij bieden een selectie van gerechten aan, geschikt voor iedereen die van smaakvol en gezond eten houdt.
Geniet van een heerlijke, perfect gekruide Noorse zalmfilet uit de oven, vergezeld van verse en zachte mosterdsaus. Daarnaast bieden we kleurrijke en voedzame groenten, hartige aardappelgratin en knapperige steakfrietjes op smaak gebracht met specerijen. Een onvergetelijke smaakbeleving die je nog lang zult koesteren.
Dit gerecht van Black Tiger Garnalen wordt geserveerd met verse kruiden en specerijen, een pittige coulis, rode cherrytomaten en pepers en is een ware sensatie voor de smaakpapillen. Een culinaire ervaring om te onthouden!
We presenteren ons heerlijke gerecht met gekookte Noorse zalm, kabeljauw en Black Tiger garnalen, op smaak gebracht met kruiden en specerijen. Het wordt geserveerd met een royale portie groenten, aardappelgratin en frietjes. Onze ingrediënten zijn vers en van hoge kwaliteit. Ervaar de ultieme culinaire excellence bij ons.
Wij willen graag de aandacht vestigen op iets wat heel belangrijk voor ons is – onze heerlijke zeevruchten gerechten. Wij zijn er trots op dat onze vis en garnalen nooit droog of taai zijn. Ons geheim? Wij bakken onze zalm en garnalen voorzichtig, waardoor ze vochtig en smaakvol blijven. Deze methode zorgt ervoor dat alle natuurlijke sappen en smaken intact blijven, wat resulteert in een onvergetelijke smaakbeleving. Wij vragen vriendelijk om uw medewerking en begrip in deze kwestie.
Wij waarderen uw voortdurende steun en kunnen niet wachten om u de best mogelijke culinaire ervaring te bieden.
Met vriendelijke groet,
Het management team.
Tournedos traditioneel met kruiden boter. Geserveerd met warme groente, gratin en steakfriet.
Tournedos in saus met groene peper korels . Heerlijke warme groenten, gratin en steakfriet erbij.
Tournedos met paddenstoelen in zijde zachte, toch frisse en krachtige eigen jus. Dat alles vergezeld met heerlijke seizoen groenten, gratin en steakfriet.
Traktatie voor vlees liefhebber. Uitmuntende stuk Limousin tournedos, getrancheerd en vergezeld met de mooiste en lekkerste groentes, aardappel gratin en steakfrieten. Wijn tip: Brunilde Primitivo fles en olalaaa, uw waant zich in de hemel op aarde. Voor ( 2 personen )
Geachte gewaardeerde klanten,
Wij willen u graag attent maken op het feit dat onze vleesgerechten met de grootste zorg worden bereid om ervoor te zorgen dat ze niet alleen heerlijk zijn, maar ook een consistente smaak hebben waardoor u telkens terugkomt. In dit opzicht willen wij u informeren dat onze Limousin tournedos niet zo doorbakken zijn als sommigen misschien prefereren. Wij zijn trots op onze bereidingswijzen en willen ervoor zorgen dat onze klanten volledig tevreden zijn met elk gerecht dat zij bij ons hebben. Wij waarderen uw begrip in deze kwestie en wij hopen dat u van onze gerechten zult genieten, net zoals wij ervan genieten om ze voor u te bereiden. Wij danken u voor het kiezen van ons restaurant en wij kijken ernaar uit om u binnenkort weer te mogen bedienen.
Gebakken Lams haas van uitmuntende kwaliteit, met een heerlijke, zachte en kruidige gras smaak. Lams haas wordt rosé gebakken. Hierbij serveren we uitgebreide passende groente garnituur, aardappel gratin en steakfriet.
Onze Lamskroon is zo unique, betoverend lekker en zacht, maar toch heerlijk kruidig van smaak. Lamskroon wordt rosé gebakken. Hierbij serveren we uitgebreide groente garnituur, aardappel gratin en steakfriet.
Wij zijn trots op de zorgvuldige bereiding van ons heerlijke lamsvlees. Wij zorgen ervoor dat de smaken verfijnd en de smaak onweerstaanbaar zijn. We geloven dat een goed bereid gerecht met gebalanceerde smaken en texturen de perfecte combinatie is en we belichamen deze filosofie in elk aspect van onze kookkunst. Om de kwaliteit en textuur van onze lamshaas en lamskroon te behouden, hebben we besloten ze niet volledig te garen. We geloven dat dit de beste manier is om de geweldige smaak en textuur te behouden die onze klanten van ons verwachten. We waarderen uw begrip en medewerking bij onze benadering van het bereiden van deze heerlijke gerechten. Bedankt dat u ons restaurant heeft gekozen voor uw dinerplezier.
Kippenborstfilet gebakken met champignons, afgeblust met Stroganoff saus. Geserveerd met broccoli, courgette, aardappel gratin, sperziebonen met spek en rijst – steakfriet.
Kippenborstfilet, varkenshaas en ossenhaas gebakken met ui, paprika en champignons gesmoord met zoetzure saus. Hierbij serveren we aardappel gratin, uitgebreide groente garnituur en steak friet.