Menu a la carte

KLASSIEKE GERECHTEN VERFIJND IN SMAAK EN PRESENTATIE

AFHAAL Menu

MENU

VOORGERECHTEN

LANDBROOD

met kruidenboter

250g

5

GOULASH SOEP 

van rundvlees, paprika en ui..

0,3 dl

 6

SAGANAKI “Tzaziki”

gepaneerd en gebakken witte kaas ( koemelk ) 

150g

 8

GAMBORI

Gamba’s gebakken met tomaatjes en knoflook.

150g

 12

CHAMPIGNONS

Gebakken in kruiden olie met knoflook.

Geserveerd op geroosterd brood.

150g

 8

HOOFDGERECHTEN

WIENER SCHNITZEL

Gepaneerde schnitzel van varkenshaas.

300g

15

JAGER “haas”

Varkenshaas met ui, spekjes en

champignons in jacht saus. Geserveerd met groente rijst en steak friet.

300g

18

LAMSHAAS

Lams haas rosé gebakken met peper saus.

Geserveerd met warme groente, rijst en steak friet.

225g

24

AVIGNON

Gebakken ossenhaas in zachte roomsaus met peperkorrels.

Geserveerd met warme groente, rijst en steak friet.

225g

26

GRONINGER ’’PANNETJE”

Stukjes varkenshaas en kipfilet gesmoord met uitjes, champignons en paprika in een zoetzure saus.

350g

 18

VEGETTA ’’GRATIN”

Combinatie van verschillende warme groente, pasta, Parmezaan en  huisgemaakte coulis. Gegratineerd met kaas.

450g

15

NOORSE ZALMFILET

met warme groenten en milde mosterd saus.

Geserveerd met warme groente, rijst en friet.

350g

 19

KIP “SOUVLAKI”

Kipfilet met gyros kruiden, geserveerd met roerbakrijst en friet.

350g

14

KIP “SATÉ STYLE”

Gegrilde kipfilet met saté saus en geroosterde uitjes, rijst en friet.

350g

14

MIXED GRILL

Vleescombinatie van biefstuk, varkenshaas en kipfilet.

Geserveerd met groente rijst en friet.

350g

19

GYROS

Heerlijke kipgyros van het spit. Geserveerd met pitabrood en friet.

300g

12