MENU

smaak van eerlijk

Vers en heerlijk

Als verantwoordelijke en klantgerichte entiteit willen we graag het belang herhalen van goed op de hoogte zijn van de Europese wetgeving die het bestaan van 14 allergenen binnen de horeca erkent. Deze allergenen omvatten gluten (afkomstig van tarwe, rogge, gerst, haver, spelt en kamut), schaaldieren, eieren, vis, pinda’s, soja, melk (inclusief lactose), noten (van 8 verschillende soorten!), selderij, mosterd, sesamzaadjes, sulfieten, lupine en weekdieren. We verzekeren u dat de meeste van deze allergenen niet in onze recepten worden gebruikt. We verzoeken u echter vriendelijk om ons ruim van tevoren op de hoogte te stellen van eventuele dieetbeperkingen of -voorkeuren, zodat ons team aan uw specifieke behoeften kan voldoen. Bovendien willen we benadrukken dat al onze gerechten, behalve soepen, kunnen worden aangepast om glutenvrij en lactosevrij te zijn als dit van tevoren wordt doorgegeven. Helaas kunnen we geen verzoeken achteraf inwilligen vanwege de complexiteit van ons menu. Tot slot willen we u erop wijzen dat onze culinaire bereidingen geen E-nummers bevatten. Desondanks kunnen producten zoals gerookt spek en chorizo deze additieven bevatten.

Goed begin is ...

Lekker & Gezond

Voorgerechten   Soepen   Pruiverij

Vers en Geurig

Voorafje

Gemaakt met de liefde

  Hoofdgerechten

Restaurant ANNA staat bekend om haar simpelheid en heerlijke gerechten. De menukaart biedt betaalbare en hoogwaardige opties, waarbij gebruik wordt gemaakt van verse ingrediënten en eerlijk en duurzaam vlees. Er wordt veel aandacht besteed aan de kwaliteit en smaak van de gerechten, zonder daarvoor hoge prijzen te vragen.

Gemaakt met de liefde

Limousin specialiteiten

  Maison Prestige

Geachte gewaardeerde klanten,

Wij zorgen ervoor dat onze vleesgerechten niet alleen heerlijk zijn, maar ook consistent smaakvol zijn. Houd er echter rekening mee dat onze Limousin tournedos mogelijk niet op dezelfde gaarheid worden bereid als sommigen prefereren. We zijn trots op onze bereidingsmethoden en streven naar volledige tevredenheid bij elk gerecht. Bedankt voor het kiezen van ons restaurant en we kijken ernaar uit om u binnenkort weer van dienst te zijn.

Gemaakt met de liefde

Lams specialiteiten

  Maison Prestige

We zijn trots op ons lamsvlees. De smaken zijn verfijnd en onweerstaanbaar. We houden van gebalanceerde smaken en texturen en passen dit toe op al onze gerechten, inclusief lamshaas en lamskroon. We bereiden ze niet volledig om de kwaliteit en textuur te behouden. Dank u voor uw begrip en medewerking. Bedankt voor het kiezen van ons restaurant.

Gemaakt met de liefde

STOOFGERECHTEN

  Maison Prestige

Wij bereiden onze stoofgerechten met uiterste zorg en aandacht, om de meest heerlijke en authentieke smaken te creëren. Onze toewijding aan kwaliteit betekent dat we belangrijke ingrediënten niet weglaten omdat we geloven dat ze bijdragen aan de unieke smaak en ervaring van onze gerechten. Bovendien werken we alleen met verse en seizoensgebonden producten om de beste smaak en nutriënten te garanderen. We willen u bedanken voor uw begrip en vertrouwen in onze keuken.

Miguel De Cervantes