MENU

smaak van eerlijk

Vers en heerlijk

Als verantwoordelijke en klantgerichte entiteit willen we graag het belang herhalen van goed op de hoogte zijn van de Europese wetgeving die het bestaan van 14 allergenen binnen de horeca erkent. Deze allergenen omvatten gluten (afkomstig van tarwe, rogge, gerst, haver, spelt en kamut), schaaldieren, eieren, vis, pinda’s, soja, melk (inclusief lactose), noten (van 8 verschillende soorten!), selderij, mosterd, sesamzaadjes, sulfieten, lupine en weekdieren. We verzekeren u dat de meeste van deze allergenen niet in onze recepten worden gebruikt. We verzoeken u echter vriendelijk om ons ruim van tevoren op de hoogte te stellen van eventuele dieetbeperkingen of -voorkeuren, zodat ons team aan uw specifieke behoeften kan voldoen. Bovendien willen we benadrukken dat al onze gerechten, behalve soepen, kunnen worden aangepast om glutenvrij en lactosevrij te zijn als dit van tevoren wordt doorgegeven. Helaas kunnen we geen verzoeken achteraf inwilligen vanwege de complexiteit van ons menu. Tot slot willen we u erop wijzen dat onze culinaire bereidingen geen E-nummers bevatten. Desondanks kunnen producten zoals gerookt spek en chorizo deze additieven bevatten.

fijn en heerlijk ...

Kleine á la carte

Ons restaurant is klein begonnen met één missie: om onze culinaire tradities en de seizoenen waarin onze ingrediënten schitteren te eren. Ons team stopt passie in elk detail, creëert warme en uitnodigende ruimtes voor persoonlijke en hoogwaardige service. We blijven streven naar perfectie en onze liefde voor culinaire expertise en gastvrijheid is alleen maar gegroeid in de loop der tijd.

Vers en heerlijk

 • VIS & CHIPS 22

  Heerlijke visfilet in krokante korst, geserveerd met warme groente en steakfriet.

 • KIP "NUGGETS" 7/12

  Gebakken kipfilet in krokante korst met steakfriet.

 • BROCHETJE 18

  Gebakken kipfilet en paprika op spies, geserveerd met warme groenten en steakfriet.

 • BIEFSTUK 32

  Gebakken biefstukjes en paprika op spies, geserveerd met warme groenten en steakfriet.

 • SOEP (klein) 6

  Vers gemaakt, geserveerd met brood. Keuze uit diversen soepen uiteraard.

 • BROOD & BOTER 6

  Brood met kruiden boter.

Goed begin is ...

Lekker & Gezond

Voorgerechten   Soepen   Pruiverij

Vers en Geurig

Voorafje

 • GAMBA'S 14

  Black tiger gamba's met verse kruiden coulis, pepers en red pearl tomaten.

 • BOSQUE 10

  Gebakken paddenstoelen in kruiden olie en knoflook, geserveerd met brood.

 • SOEP 7

  Vers gemaakt, geserveerd met brood. Keuze uit diversen soepen uiteraard.

 • AQUI PRUIVERIJ 12

  Diversen koude en warme gerechtjes met landbrood en smeersels. (vanaf 2 pers.)

 • LANDBROOD 7

  Brood met kruiden boter en tapenade.

Smaak van eerlijk

vegetarisch

  Hoofdgerechten

Onze gerechten zijn samengesteld uit lokale, seizoensgebonden en biologische producten. Wij serveren vegetarische gerechten met een perfecte bereiding en een uitgebreid smakenpalet. Ons menu biedt gezonde en heerlijke keuzes voor elke smaak. Door te kiezen voor streekproducten, dragen wij niet alleen bij aan duurzaamheid, maar ondersteunen wij ook lokale gemeenschappen en boeren. Onze focus ligt op het bereiden van gerechten van goede kwaliteit waarbij we gebruik maken van verse ingrediënten zonder kunstmatige toevoegingen. Wij bieden een selectie van gerechten aan, geschikt voor iedereen die van smaakvol en gezond eten houdt.

Gemaakt met de liefde

VIS & GAMBA's specialiteiten

  Maison Prestige

 

Wij willen graag de aandacht vestigen op iets wat heel belangrijk voor ons is – onze heerlijke zeevruchten gerechten. Wij zijn er trots op dat onze vis en garnalen nooit droog of taai zijn. Ons geheim? Wij bakken onze zalm en garnalen voorzichtig, waardoor ze vochtig en smaakvol blijven. Deze methode zorgt ervoor dat alle natuurlijke sappen en smaken intact blijven, wat resulteert in een onvergetelijke smaakbeleving. Wij vragen vriendelijk om uw medewerking en begrip in deze kwestie.

Wij waarderen uw voortdurende steun en kunnen niet wachten om u de best mogelijke culinaire ervaring te bieden.

Met vriendelijke groet,
Het management team.

Gemaakt met de liefde

Limousin specialiteiten

  Maison Prestige

Geachte gewaardeerde klanten,

Wij willen u graag attent maken op het feit dat onze vleesgerechten met de grootste zorg worden bereid om ervoor te zorgen dat ze niet alleen heerlijk zijn, maar ook een consistente smaak hebben waardoor u telkens terugkomt. In dit opzicht willen wij u informeren dat onze Limousin tournedos niet zo doorbakken zijn als sommigen misschien prefereren. Wij zijn trots op onze bereidingswijzen en willen ervoor zorgen dat onze klanten volledig tevreden zijn met elk gerecht dat zij bij ons hebben. Wij waarderen uw begrip in deze kwestie en wij hopen dat u van onze gerechten zult genieten, net zoals wij ervan genieten om ze voor u te bereiden. Wij danken u voor het kiezen van ons restaurant en wij kijken ernaar uit om u binnenkort weer te mogen bedienen.

Gemaakt met de liefde

Lams specialiteiten

  Maison Prestige

Wij zijn trots op de zorgvuldige bereiding van ons heerlijke lamsvlees. Wij zorgen ervoor dat de smaken verfijnd en de smaak onweerstaanbaar zijn. We geloven dat een goed bereid gerecht met gebalanceerde smaken en texturen de perfecte combinatie is en we belichamen deze filosofie in elk aspect van onze kookkunst. Om de kwaliteit en textuur van onze lamshaas en lamskroon te behouden, hebben we besloten ze niet volledig te garen. We geloven dat dit de beste manier is om de geweldige smaak en textuur te behouden die onze klanten van ons verwachten. We waarderen uw begrip en medewerking bij onze benadering van het bereiden van deze heerlijke gerechten. Bedankt dat u ons restaurant heeft gekozen voor uw dinerplezier.

Gemaakt met de liefde

STOOFGERECHTEN

  Maison Prestige

ATTENTIE AUB!

Wij bereiden onze stoofgerechten om de lekkerste smaak hiervan te krijgen en da ze wederom ook zo proeven. Mede daarom halen we, wat ons betreft, bepaalde en belangrijke ingrediënten niet er uit!  Bedankt voor uw begrip.

Miguel De Cervantes