Passie & Ambacht

VLEES

Wij werken uitsluitend met Limousine rundvlees afkomstig van lokale boeren uit Franse Ardennen. Lams en kip zijn afkomstig van lokale boeren uit Nederland.

I.v.m. onzekerheden m.b.t. Corona maatregelen zijn we genoodzaakt om aangepaste afhaal menu te gaan serveren.

U kunt eten afhalen in het weekend, vrijdag tot en met zondag, vanaf 16:00 -19:30 uur.

  

VIS

Al sinds de eerste dag in 1995 staan wij bekend om onze verse vis. Onze chef heeft een duidelijke visie over verse vis. Ons passie en die van onze medewerkers is de verse vis. 

Door de inkoop in eigen hand te houden garanderen we ook de kwaliteit dat u geserveerd krijgt.

18835920_1396601307085245_3986962060832790067_n

SALADE

Vegetarische Cesar salade, Tonijn of lauwwarme carpaccio salade. Zomer is pas zomer met zo’n heerlijke lichte en smaakvolle maaltijd.

Rauwkost

VEGETARISCH

Alle onze gerechten worden uitsluitend van verse groente ( ook niet eens half fabricaat, maar puur) gemaakt.

48169822_2030473197031383_7607732118944219136_n

DESSERT

Heerlijke variaties en fijne smaken. Perfecte sluiting van uw bezoek aan ons restaurant.

ANNA Vintage logo

HET GEHEIM VAN EEN MOOI LEVEN LIGT IN HEERLIJK ETEN EN GENIETEN 

ERVARINGEN

Na op 19 december met onze stichting een geweldige eterij bij ANNA te hebben gehad ben ik met de familie op eerste kerstdag terug geweest voor het kerstdiner. Wat een geweldige ervaring!!! Prima sfeer,fijn intiem. Fantastisch eten Vriendelijke mensen die ons hebben bediend. En voor een prijs die zich prima verhoud met het geweldige eten. Dankjewel ANNA voor een geweldige kerstdiner en de super service.
Arno Jansen
Gast
5/5
Heerlijk gegeten met vrienden! bij binnenkomst vriendelijk ontvangen en naar tafel gebracht. Wij kregen de menukaart en ons viel gelijk: de aandacht voor de kaart. Super mooi design die aansluit op het soort restaurant. De service is heel goed en de bediening is erg betrokken. Wij hadden de vlees variatie, wat super goed was. Op het eind een lekker kop koffie gehad om de avond af te sluiten. Dit restaurant is op het moment de beste van de omgeving wat mij betreft! Ga zo door.
Maria Gilligan
Gast
4/5
Une cuisine au top un chef de cuisine qui sais donné aux aliments toutes leurs saveurs franchement pour nous se fût un sans faute un régal , un service irréprochable la serveuse qui c est occupé de nous à fait tout pour que nous passons à des moments des plus agréable
Charlize Vectron
Gast
4.7/5
PERFECT! Everything was perfect - the atmosphere and hospitality were excellent, the food amazing. The menu included meat, fish and vegetarian dishes - all with fresh vegetables - cooked to perfection! A pure delight!! Tripadvisor
4.7/5
Lange tafel

UW TAFEL IS NOG STEEDS VRIJ

Heeft u iets te vieren of wilt u genieten van mooi en gelukkig zijn? Bij ons bent u van harte welkom, ook voor een eenvoudig, maar toch heerlijk kopje koffie. 

DISCLAIMER
Restaurant ANNA en AQUI TAPAS stellen het op prijs dat u geïnteresseerd bent in onze producten en diensten en een bezoek brengt aan een van onze sites.
 
Hoewel de informatie op deze sites en menukaart permanent zo accuraat en actueel mogelijk wordt weergegeven, zijn wijzigingen in menu’s in het restaurant mogelijk; tevens, zijn wijzigingen in producten, prijzen, omschrijving, afbeeldingen of andere informatie op deze site te allen tijde voorbehouden.
 
Het is onmogelijk om invoerfouten en drukfouten volledig uit te sluiten of daarvoor aansprakelijkheid te aanvaarden.
Aan de inhoud van deze sites kunnen op geen enkele wijze rechten worden ontleend.
Prijzen in de kassa zijn bindend.