Á LA CARTE

Hieronder treft u een samengestelde menu kaart van restaurant ANNA. Alle gerechten worden op bestelling bereid, met uitsluitend verse en zoveel mogelijk biologische producten.
Ons doel is om voor onze gasten heerlijk en verantwoord eten te bereiden. Door onze gastvrijheid, kennis en liefde voor het vak, hopen we dat U als gast een
gezellige avond zult hebben in onze restaurant.

ALLERGIEËN

Er zijn 14 allergenen in horeca volgens Europese wetgeving. Dat zijn: gluten
(tarwe, rogge, gerst, haver, spelt, khorasan tarwe), schaaldieren, ei, vis, pinda,
soja, melk (inclusief lactose), noten (8 soorten), selderij, mosterd, sesam, sulfiet,
lupine en weekdieren. Wij gebruiken meeste allergenen niet !
Alle gerechten ( m.u.v. soepen ) van het menu, indien tijdig doorgegeven, kunnen
gluten en lactose vrij gemaakt worden. Tijdig betekent voor dat bestelling klaar
gemaakt wordt. Achteraf kunnen we helaas i.v.m complexiteit
van het menu, niet meer aan uw wens voldoen.
Zoet-zure saus kan niet suikervrij gemaakt worden.
Alle roomsauzen kunnen gluten vrij gemaakt worden.
Wij gebruiken geen E nummers, echter producten zoals gerookte spek,
Chorizo kunnen wel E nummers hebben.

DE VERFIJNDE KEUKEN

Een goed begin is...

VOORGERECHTEN & SOEPEN

GAMBORI
12

Black tiger gamba’s in kruiden olie en jalapeno, cocktail tomaten en knoflook.

PIRIS
8

Gebakken kipfilet reepjes, mesclun, rucola, krokant uitgebakken uitjes en

Thaise chilli saus.

AQUI PROEVERIJ
12

Proeverij met Serano ham en meloen , ossenhaas carpaccio, uien ringen, gebakken witte kaas, olijven mix, pesto, kruiden boter en landbrood.

CHAMPIGNONS
8

Gebakken in kruiden olie met knoflook. Geserveerd met ambachtelijk landbrood.

LANDBROOD
7

Geserveerd met olijven mix,  pesto en kruiden boter.

SOEPEN

MARNE
7

Mosterd soep van Marne grove mosterd – pittig en mild, groente buillon, prei, uitgebakken gerookte  spekjes en vers gehakte kruiden.

NÓRA
7

Goulash soep met stukjes gestoofd Limousine onder rib, uien, paprika, wortels, kruiden en rode wijn – een ware genot.

FLEUR
7

Uiensoep traditioneel – met sjalotten, rode en witte uien, trippel, kruidnagel, laurier.

DE VERFIJNDE KEUKEN

Kinder MENU

HOOFDGERECHTEN & SOEPEN

BROOD EN BOTER
4

Ambachtelijk landbrood met kruiden boter.

BROSCHETTJE
14

Gebakken kipfilet stukjes, rauwkost, warme groenten en steakfrites.

VIS & CHIPS
19

Kabeljauw filet gebakken met verse kruiden coulis, warme groente en steak friet.

KIP "NUGGETS"
9

Gebakken kippenborstfilet reepjes in krokante jasje, steakfrites en sla melange.

BIEFSTUK
24

Biefstuk v/d haas geserveerd met warme groente, steakfrites en sla melange.

FLEURtje
5

Uien soep geserveerd met een broodje.

MARNEtje
5

Mosterd soep met een broodje.

NORÁtje
5

Goulash soep geserveerd met een broodje.

DE VERFIJNDE KEUKEN

Pasta & VEGETARISCH

HOOFDGERECHTEN

CARBONARA TRADITIONE
19

Rigatoni met ham van Duroc haas, spek, ui en knoflook in roomsaus met nootachtige rucola en Parmezaan (Grana Padano).

PASTA AL SALMONE
19

Rigatoni met cocktail tomaatjes, kruiden coulis, roomsaus en stukjes zachte

Noorse zalmfilet. Geserveerd met rucola en Parmezaan. ( Grana Padano).

PASTA DI VERDURE
19

Rigatoni met onze vers gemaakte groente melange en gesmolten kaas uit de oven.

DE VERFIJNDE KEUKEN

DE SMAAK VAN VRÜGER

HOOFDGERECHTEN

DIK ZAT
19

Varkenshaas, rosé gebakken, geserveerd met gebakken uien,

champignons en spekjes. Belegd met zacht gebakken ei. 

Warme Groenten – Steakfriet.

VEENDAMMER
19

Schnitzel van varkenshaas ( gepaneerd ), naturel of met een saus

naar keuze. 

Saté saus  –  Stroganoff saus.

Warme groenten – Steakfriet. 

BARON
22

Varkenshaas, biefstuk v/d haas en kip brochette v/d grill

Warme groenten – Steakfriet.

 

BROCHETTE
19

Kippenborst filet  v/d grill geserveerd met courgette, paprika, sperzieboontjes met spek, tzaziki – steakfriet.

DE VERFIJNDE KEUKEN

VIS & GAMBA'S

HOOFDGERECHTEN

NOORSE ZALM
22

Zalmrug filet, rosé gebakken geserveerd in milde mosterd saus,

passende groente melange,courgette, paprika en prei roergebakken

met rijst – steak friet.

BALI
22

Black Tiger gamba’s gebakken met jalapeno’s, knoflook, cocktail

tomaatjes en basilicum coulis.

Hierbij passende groentes, courgette, paprika en prei roergebakken

met rijst  –  steak friet.

LAGO
28

Diversen vis soorten en Black Tiger gamba’s  geserveerd met 

passende groente garnituur, courgette, paprika en prei

roergebakken met rijst – steakfriet.

 

DE VERFIJNDE KEUKEN

CHEF'S SPECIALITETEN

HOOFDGERECHTEN

BAFFO
33

Limousin runderhaas tournedos geserveerd met kruiden boter en passende groente melange – steak friet.

J ' ADORE
36

Limousin runderhaas tournedos geserveerd met shiitake, champignons en portobello en passende groente melange.

Heerlijke jus  –  Steak friet.

AVIGNON
34

Limousin runderhaas tournedos geserveerd  in peper roomsaus, passende groente melange  –  steak friet.

CONNEMARA
34

Onze Lamskroon is zo unique, betoverend lekker en zacht, maar toch heerlijk kruidig van smaak. Lamskroon wordt rosé gebakken.  Geserveerd met een passende groente garnituur, aardappel gratin – steak friet.

 

LOMO
29

Gebakken lamshaas van uitmuntende kwaliteit, met een heerlijke, zachte en kruidige gras smaak. Lams haas wordt rosé gebakken en  geserveerd in peper room saus met passende groente melange – steakfriet.

 

DE VERFIJNDE KEUKEN

VEGETARISCH
&
STOOFGERECHTEN

HOOFDGERECHTEN

ANNA
22

Kippenborstfilet gebakken met champignons, gegaard

in Stroganoff saus. Geserveerd met passende groente melange,

aardappel gratin, rijst en steakfriet.

VEGAN
19

Reepjes soya gebakken met ui, champignons en kruiden coulis,

met een zoet-zure saus. Hierbij serveren we aardappel gratin,

uitgebreide groente garnituur en steakfriet.

STOOF
22

Kippenborstfilet, varkenshaas en ossenhaas gebakken met ui,

paprika en champignons met een zoet- zure saus.

Hierbij serveren we aardappel gratin, uitgebreide groente garnituur

en steakfriet.