Á LA CARTE

Hieronder treft u een samengestelde menu kaart van restaurant ANNA. Alle gerechten worden op bestelling bereid, met uitsluitend verse en zoveel mogelijk biologische producten.
Ons doel is om voor onze gasten heerlijk en verantwoord eten te bereiden. Door onze gastvrijheid, kennis en liefde voor het vak, hopen we dat U als gast een
gezellige avond zult hebben in onze restaurant.

ALLERGIEËN

Er zijn 14 allergenen in horeca volgens Europese wetgeving. Dat zijn: gluten
(tarwe, rogge, gerst, haver, spelt, khorasan tarwe), schaaldieren, ei, vis, pinda,
soja, melk (inclusief lactose), noten (8 soorten), selderij, mosterd, sesam, sulfiet,
lupine en weekdieren. Wij gebruiken meeste allergenen niet !
Alle gerechten ( m.u.v. soepen ) van het menu, indien tijdig doorgegeven, kunnen
gluten en lactose vrij gemaakt worden. Tijdig betekent voor dat bestelling klaar
gemaakt wordt. Achteraf kunnen we helaas i.v.m complexiteit
van het menu, niet meer aan uw wens voldoen.
Zoet-zure saus kan niet suikervrij gemaakt worden.
Alle roomsauzen kunnen gluten vrij gemaakt worden.
Wij gebruiken geen E nummers, echter producten zoals gerookte spek,
Chorizo kunnen wel E nummers hebben.

DE VERFIJNDE KEUKEN

Een goed begin is...

VOORGERECHTEN & SOEPEN

GAMBORI
12

Black tiger gamba’s in kruiden olie en jalapeno, cocktail tomaten en knoflook.

PIRIS
8

Gebakken kipfilet reepjes, mesclun, rucola, krokant uitgebakken uitjes en

Thaise chilli saus.

AQUI PROEVERIJ
10

Proeverij met gamba’s, ossenhaas carpaccio, uien ringen, gebakken

witte kaas, olijven tapenade en kruiden boter en landbrood.

CHAMPIGNONS
8

Gebakken in kruiden olie met knoflook. Geserveerd op geroosterd

ambachtelijk landbrood.

LANDBROOD
6

Geserveerd met olijven tapenade en kruiden boter.

SOEPEN

MARNE
7

Mosterd soep van Marne grove mosterd – pittig en mild, groente buillon, prei, uitgebakken gerookte  spekjes en vers gehakte kruiden.

NÓRA
7

Goulash soep met stukjes gestoofd Limousine onder rib, uien, paprika, wortels, kruiden en rode wijn – een ware genot.

FLEUR
7

Uiensoep traditioneel – met sjalotten, rode en witte uien, trippel, kruidnagel, laurier.

DE VERFIJNDE KEUKEN

Kinder MENU

HOOFDGERECHTEN & SOEPEN

BROOD EN BOTER
4

Ambachtelijk landbrood met kruiden boter.

BROSCHETTJE
10

Gebakken kipfilet stukjes, sla en  komkommer salade en steakfrites.

VIS & GAMBA'S
18

Gamba’s en kabeljouw gebakken met verse kruiden coulis, warme groente en steak friet.

KIP "NUGGETS"
8

Gebakken kippenborstfilet reepjes in krokante jasje, steakfrites en sla melange.

BIEFSTUK
18

Biefstuk v/d haas geserveerd met warme groente, steakfrites en sla melange.

FLEURtje
4

Uien soep geserveerd met een broodje.

MARNEtje
4

Mosterd soep met een broodje.

NORÁtje
4

Goulash soep geserveerd met een broodje.

DE VERFIJNDE KEUKEN

Seizoen & VEGETARISCH

HOOFDGERECHTEN

CARBONARA TRADITIONE
19

Rigatoni met ham van Duroc haas, spek, ui en knoflook in roomsaus met nootachtige rucola en Parmezaan (Grana Padano).

PASTA AL SALMONE
19

Rigatoni met cocktail tomaatjes, kruiden coulis, roomsaus en stukjes zachte

Noorse zalmfilet. Geserveerd met rucola en Parmezaan. ( Grana Padano).

PASTA DI VERDURE
19

Varkenshaas, runderhaas en kippenborst filet in stukjes, gebakken met ui, paprika en champignons, afgeblust met een zoetzure saus.

Geserveerd met rijst,  warme groentes en friet.

DE VERFIJNDE KEUKEN

DE SMAAK VAN VRÜGER

HOOFDGERECHTEN

DIK ZAT
19

Varkenshaas, rosé gebakken, geserveerd met gebakken uien,

champignons en spekjes. Belegd met gebakken ei.

Courgette, paprika, sperziebonen met spek en rijst – steakfriet.

VEENDAMMER
18

Schnitzel van varkenshaas ( gepaneerd ), naturel of met een saus

naar keuze. 

Saté saus  –  Stroganoff saus.

Courgette, paprika, sperziebonen met spek en rijst – steakfriet. 

BARON
19

Varkenshaas, biefstuk v/d haas en kippenborstfilet

v/d grill geserveerd met courgette, paprika, sperziebonen

met spek en rijst – steakfriet.

 

BROCHETTE
18

Kippenborst filet  v/d grill geserveerd met courgette, paprika, sperzieboontjes met spek, tzaziki – steakfriet.

DE VERFIJNDE KEUKEN

VIS & GAMBA'S

HOOFDGERECHTEN

NOORSE ZALM
19

Zalmrug filet, rosé gebakken geserveerd in milde mosterd saus,

passende groente melange,courgette, paprika en prei roergebakken

met rijst – steak friet.

BALI
21

Black Tiger gamba’s gebakken met jalapeno’s, knoflook, cocktail

tomaatjes en basilicum coulis.

Hierbij passende groentes, courgette, paprika en prei roergebakken

met rijst  –  steak friet.

LAGO
27

Diversen vis soorten en Black Tiger gamba’s  geserveerd met 

passende groente garnituur, courgette, paprika en prei

roergebakken met rijst – steakfriet.

 

DE VERFIJNDE KEUKEN

CHEF'S SPECIALITETEN

HOOFDGERECHTEN

DEZE PRIJZEN ZIJN INCLUSIEF TIJDELIJKE TOESLAG

BAFFO
33

Limousin runderhaas tournedos geserveerd met kruiden boter en passende groente melange – steak friet.

J ' ADORE
35

Limousin runderhaas tournedos geserveerd met shiitake, champignons, portobello in roomsaus, passende groente melange  –  steak friet.

AVIGNON
33

Limousin runderhaas tournedos geserveerd  in peper roomsaus, passende groente melange  –  steak friet.

CONNEMARA
33

Onze Lamskroon is zo unique, betoverend lekker en zacht, maar toch heerlijk kruidig van smaak. Lamskroon wordt rosé gebakken.  Geserveerd met een passende groente garnituur, aardappel gratin – steak friet.

 

LOMO
29

Gebakken lamshaas van uitmuntende kwaliteit, met een heerlijke, zachte en kruidige gras smaak. Lams haas wordt rosé gebakken en  geserveerd in peper room saus met passende groente melange – steakfriet.

 

DE VERFIJNDE KEUKEN

VEGETARISCH
&
STOOFGERECHTEN

HOOFDGERECHTEN

ANNA
22

Kippenborstfilet gebakken met champignons, afgeblust met Stroganoff saus. Geserveerd met broccoli, courgette, aardappel gratin, sperziebonen met spek en rijst – steakfriet.

VEGAN
19

Reepjes soya gebakken met ui, champignons en kruiden coulis, afgeblust met een zoet zure saus. Hierbij serveren we aardappel gratin, uitgebreide groente garnituur en steakfriet.

STOOF
22

Kippenborstfilet en ossenhaas gebakken met ui, paprikaen champignons en afgeblust met een zoet zure saus. Hierbij serveren we aardappel gratin, uitgebreide groente garnituur en steakfriet.