Kindvriendelijk?

Het bezoek aan een restaurant met het hele gezin is een leuk hoogtepunt van de  vakantie, afsluiting van de dagje uit, maar is ook heel   leuk als je gewoon vaak thuis eet en bent. Met het kiezen van het gerecht, de bereiding en het gezellig opeten, ben je al snel enige tijd onderweg. Voor de kleinste gasten kan het wachten dan al snel saai worden.

Gelukkig zijn er veel restaurants die zich op de behoeftes van gezinnen focussen. Goed uitgerust met kinderstoelen, speelhoekjes en spannende bezigheden, bieden ze de perfecte situatie voor een afwisselend bezoek.

Restaurant ANNA is per definitie niet zo’n restaurant. Doordat we gevestigd zijn in een oude pand, hebben we te maken met veel beperkingen.

Zo kunnen we geen ruimte bieden om uw kind te gaan verschonen. Tevens kunnen we ook geen speelruimte of kinder animatie aanbieden. 

Verder hebben we ook geen ruimte voor de kinderwagen.

Dat kan een reden zijn dat u ons links laat liggen, wat wij uiteraard jammer vinden, maar aan andere kant wel eerlijk om op onze site  te vermelden.

Voor oudere kinderen hebben we uiteraard kindermenu’s en het is ook mogelijk om van iedere gerecht van onze menukaart een kleinere versie te gaan maken. Wij wensen u fijn verblijf in ons restaurant, bieden we onze welgemeende excuses en ons dank voor uw begrip.