AFHAAL Menu

Passie & Ambacht

VOORGERECHTEN

GOULASH SOEP 

van rundvlees, paprika en ui..

0,3 dl

 6

MOSTERD SOEP 

met spekjes, prei en verse kruiden.

0,3 dl

6

SAGANAKI “Tzaziki”

gepaneerd en gebakken witte kaas ( koemelk ) 

150g

 9

GAMBORI

Gamba’s gebakken met tomaatjes en knoflook.

150g

 13

CHAMPIGNONS

Gebakken in kruiden olie met knoflook.

Geserveerd op geroosterd brood.

150g

 9

HOOFDGERECHTEN

WIENER SCHNITZEL

Gepaneerde schnitzel van varkenshaas met steak friet. 

Geserveerd met warme groente en friet.

300g

20

JAGER “haas”

Varkenshaas in jacht saus. Geserveerd met warme groente en steak friet.

300g

20

GRONINGER ’’PANNETJE”

Stukjes varkenshaas en kipfilet gesmoord met uitjes, champignons en paprika in een zoetzure saus. Geserveerd met warme groente en aardappelen.

350g

20

VEGETTA 

Combinatie van verschillende warme groente, pasta, Parmezaan,  huisgemaakte coulis en gesmolten kaas Geserveerd met friet.

450g

18

NOORSE ZALMFILET

met één milde mosterd saus.

Geserveerd met warme groente, rijst en friet.

250g

 20

GAMBA’S

met knoflook, jalapenos en tomaten.

Geserveerd met warme groente, rijst en friet.

250g

22

KIP “SOUVLAKI”

Kipfilet met gyros kruiden, geserveerd met roerbakrijst en friet.

350g

19

KIP “SATÉ STYLE”

Gegrilde kipfilet met saté saus en geroosterde uitjes, rijst en friet.

350g

19

MIXED GRILL

Vleescombinatie van kip gyros, varkensfilet en kipfilet.

Geserveerd met groente, bbq saus en friet.

350g

19

GYROS

Heerlijke kipgyros van het spit. Geserveerd met tzaziki, pitabrood, groente rijst en friet.

300g

15