AFHAAL Menu

Passie & Ambacht

VOORGERECHTEN

GOULASH SOEP 

van rundvlees, paprika en ui..

0,3 dl

 7

MOSTERD SOEP 

met spekjes, prei en verse kruiden.

0,3 dl

7

SAGANAKI “Tzaziki”

gepaneerd en gebakken witte kaas ( koemelk ) 

200g

 9

GAMBORI

Gamba’s gebakken met tomaatjes en knoflook.

200g

 13

CHAMPIGNONS

Gebakken in kruiden olie met knoflook.

Geserveerd op geroosterd brood.

200g

 9

HOOFDGERECHTEN

WIENER SCHNITZEL

Gepaneerde schnitzel van varkenshaas met uien, spek en champignons.  

Geserveerd met warme groente en steak friet.

300g

22

JAGER 

Varkenshaas in Stroganoff saus. Geserveerd met warme groente en steak friet.

300g

22

STOOF

Stukjes varkenshaas, biefstuk en kipfilet gesmoord met uitjes, champignons en paprika in een zoetzure saus. Geserveerd met warme groente en steak friet.

350g

22

VEGETTA 

Combinatie van verschillende warme groente, roergebakken en gestoofd in stroganoff saus. Geserveerd met steak friet.

450g

19

NOORSE ZALMFILET

met één milde mosterd saus.

Geserveerd met warme groente, rijst en friet.

250g

 22

BALI

Gepelde gamba’s gebakken met knoflook, Jalapenos en tomaten.

Geserveerd met warme groente, rijst en friet.

250g

22

BROCHETTE

Kipfilet met paprika op spies, geserveerd met warme groenten, roerbakrijst en steak friet.

350g

19

KIP “SATÉ STYLE”

Gegrilde kipfilet met saté saus en geroosterde uitjes, rijst en friet.

350g

19

MIXED GRILL “BARON “

Vleescombinatie van biefstuk, varkenshaas en kipfilet.

Geserveerd met warme groente en steak friet.

350g

22

VEGAN

Heerlijke kip vegan reepjes gebakken met ui, paprika en champignons in zoet – zure saus. Geserveerd met diversen warme groente, rijst en  steak friet.

300g

19