VOORGERECHTEN
-
Les MISÉRABLES 18
Limousin ossenhaas tranches, perfect op smaak gebracht, worden geserveerd met rijke en heerlijke Grana Padano kaas en pijnboompitten. Deze worden vergezeld door een pittige groene salsa die een fantastische kick aan het gerecht toevoegt, samen met sappige tomaatjes en frisse, aromatische rucola die de smaken perfect in balans brengt.
-
BOSQUE 15
Gebakken portobello's en champignons in kruidenolie, perfect gekruid met een verfijnde mix van aromatische kruiden, vergezeld van een subtiele hint van verse knoflook en romige Ierse boter voor een extra smaakdimensie.
-
GAMBORI 16
Proef de verfijnde smaak van zorgvuldig bereide Black Tiger-gamba's, prachtig goud-oranje, geserveerd met frisse cherrytomaatjes, aromatische knoflook en een verkwikkende kruidenmix vervaardigd uit de meest hoogwaardige ingrediënten. Deze uitstekende combinatie nodigt u uit voor een culinair avontuur dat uw zintuigen zal prikkelen.
-
ANNAQUI Pruiverij 14
Diverse warme en koude voorgerechtjes ( vis, vlees, vegetarisch ) waaronder een uitgebreide selectie van verfijnde tapenade, romige boter en een heerlijk soepje, vergezeld van versgebakken landbrood dat perfect past bij de rijke smaken van de voorgerechten. Deze zorgvuldig samengestelde gerechtjes zijn niet alleen een lust voor het oog, maar bieden ook een symfonie van smaken die de culinaire ervaring naar een hoger niveau tillen. Elk gerecht is met liefde bereid, zodat u kunt genieten van een onvergetelijke start van uw maaltijd, met harmonie in iedere hap.
HOOFDGERECHTEN
-
medaillon 29
Rosé gebakken varkenshaasmedaillons, verrijkt met hoogwaardige gerookte spek en zorgvuldig gesmolten brie. Bij deze verfijnde combinatie presenteren wij een selectie van diverse warme groenten, die de maaltijd een harmonieus geheel bieden, alsook knapperige steakfrites, die deze culinaire ervaring tot een waar genot voor de zintuigen maken.
-
Varkenshaas 26
Gepaneerde varkenshaas, zorgvuldig gekruid en goudbruin gebakken. Dit gerecht wordt geserveerd met warme, seizoensgebonden groenten en knapperige steakfrieten, die complimenteren bij het hoofdgerecht. *U heeft de keuze uit: een rijke pepersaus of een romige stroganoffsaus, zodat u uw diner kunt afstemmen op uw persoonlijke voorkeuren.
-
15
Gebakken portobello's en champignons in kruidenolie, perfect gekruid met een verfijnde mix van aromatische kruiden, vergezeld van een subtiele hint van verse knoflook en romige Ierse boter voor een extra smaakdimensie.
-
Les MISÉRABLES 18
Limousin ossenhaas tranches, perfect op smaak gebracht, worden geserveerd met rijke en heerlijke Grana Padano kaas en pijnboompitten. Deze worden vergezeld door een pittige groene salsa die een fantastische kick aan het gerecht toevoegt, samen met sappige tomaatjes en frisse, aromatische rucola die de smaken perfect in balans brengt.
EXTRA BIJLAGEN
-
Garnituur extra 6
Gebakken ui, champignons en spek
-
Groente garnituur compleet 6
Bloemkool, broccoli, biet, paprika, wortel, paksoi, knolselderijpuree, aardappel gratin.
-
Extra groenten i.p.v. friet - vice versa gratis
-
Extra aardappel gratin i.p.v. friet - vice versa gratis
-
Aardappel gratin 4
-
Steakfriet extra 4
Steakfriet is meestal gratis bij de meeste gerechten in ons restaurant. In sommige gevallen kan er echter een extra bedrag worden gevraagd, vooral als je alleen een voorgerecht bestelt zonder friet. We willen je graag informeren over eventuele extra kosten, zodat je weloverwogen beslissingen kunt nemen!
-
warme sauzen - aanvulling gratis
**Warme sauzen als een heerlijke aanvulling / te weinig gekregen, op je hoofdgerecht**
-
warme sauzen - extra aanvulling 4
**Warme sauzen als een extra heerlijke aanvulling op je maaltijden**